Adventures Blog

A blog a www.adventures.hu kirándulás szervező oldal blogja. Ingyenes kirándulásokat szervezünk Neked!

És itt található a Fórum

Adventures rajongók

Jelenleg Online

Jelenleg Online

Partnereink...

Adventures nyár - Gazdag programválaszték

2009.02.04. 00:52 Kirándulás

Ahogy már nyilván láttátok weboldalunkon - mely idő közben az egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb weboldal lett a szerénynek nem nevezhető ilyen-olyan hazai kínálat közepén - jópár nyári program látható már most, a tél közepén is.
Természetesen a program tovább fog még bővülni, igazából csak az anyagi lehetőségek szabnak határt a kínálatnak. Azt azonban előre kell bocsájtani, hogy semmiképpen nem fogjuk a minőséget a mennyiség oltárán feláldozni - azaz inkább kevesebb, de olyan túratervek születését támogatjuk, melyek láttán még Te is azt mondod - vazze, ott a helyem!
Az idei nyári programokra  kezdőoldalunkon lehetett szavazni, és szerencsére sokan éltek is ezzel az interaktív lehetőséggel - beleszólva ezzel a nyári program alakulásába. Talán sokan igazságtalannak fogják érzeni, de idén elmarad az oly népszerű Tisza környéki evezés, viszont kárpótlásul más, hasonlóan klassz programmal fognak jelentkezni a túravezetők.
Hogy egy-egy szervező dolgát kicsit megkönnyítsük - főleg hogy akár több program is jut egy-egy vezetőre - a befolyó szerény reklámbevételek teljes összegét a nyár végéig az Ő költségeik csökkentésére fordítjuk, elsősorban a szállásköltségek kifizetésével.
Ezek az össszegek a Ti lelkes közreműködésetek nyomán kerülnek a szervezőkhöz, így elmondható, hogy mindenki hozzájárul egy-egy kirándulás létrejöttéhez és megvalósul az, az elv, mely szerint több hirdetés=több túra.
Köszönjük, hogy szorgos hangya módjára a közösség minden tagja kiveszi részét ilyen módon a munkából. Arra biztatunk mindenkit, hogy bátran tekintse meg azokat a hirdetésket, melyek felketették érdeklődését, hisz így egy-egy értelmes ajánlat megtekintésén túl gyakorlati értelemben is támogatjátok a túraszervezést.

Látogassátok az oldalt, vegyetek részt a fórum életében, hogy ezzel egy élő, fejlődő, egymásra is figyelő, de a természet szeretetét mindenek előtt szem előtt tartó közösségünk még nagyobb és színesebb legyen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyár nyaralás holiday vakáció

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulas.blog.hu/api/trackback/id/tr39921575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása