Adventures Blog

A blog a www.adventures.hu kirándulás szervező oldal blogja. Ingyenes kirándulásokat szervezünk Neked!

És itt található a Fórum

Adventures rajongók

Jelenleg Online

Jelenleg Online

Partnereink...

Vértesi ősz - Az utsó bringatúra - Túraprogram

2008.11.01. 18:02 Kirándulás

Találkozó 2008.11.02-én a Déli Pu, az 1. vágány végénél reggel 8.00-kor.  Jegyedet oda felé Szárligetig váltsd meg, vissza Bicskéről jövünk.

 A túrát Szárligeten kezdjük a következő települések érintésével: Vérteskozma Várgesztes Vértessomló Környemajor Majkpuszta  Csákberény Forráspuszta Csákvár Vértesboglár  Bodmér  Bicske.

Látnivalók útközben: hagyományos faluképét őrző Vérteskozma, Gesztesi vár Várgesztesen, Kamalduli Remeteség Oroszlány mellett, Eszterházy kastély Csákváron és a Vértes vonulatai mindenütt. A látnivalók természetesen nem azt jelentik, hogy mindet alaposan meg is tudjuk nézni, hanem amire időnk lesz.
  A remeteség ma már nem eredeti funkcióját tölti be, apartmanok a remetelakok és óránként indul idegenvezetés.
A csákvári Eszterházy-kastély tudomásom szerint egészségügyi intézményként funkcionál, tehát csak kívülről nézzük meg.
  Az út során kb. 3 km-nyi földútra kell számítani. Összes emelkedés kb. 700 m, a túra legmagasabb pontja 420 méter körül várható. Vagyis fázni biztosan nem fog senki. Visszaút Bicskéről több időpontban lehetséges: Minden óra 52-kor indulnak vonatok a Délibe.

Ajánlott az évszaknak megfelelő, lehetőleg szellőző öltözet. Esőkabát feltétlenül legyen nálad. Az útiköltségen kívül (mely 1915 forint) más kiadás nincs, kizárólag saját fogyasztásod szerint.
   Kerékpárod legyen megfelelően karbantartott, valamint egy darab belső gumi kötelezően legyen nálad. Jelentkezni nem kell a túrára de a szervezést segítitek, ha a fórumban jelzitek részvételi szándékotokat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: vértes bringatúra

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulas.blog.hu/api/trackback/id/tr45744152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása