Adventures Blog

A blog a www.adventures.hu kirándulás szervező oldal blogja. Ingyenes kirándulásokat szervezünk Neked!

És itt található a Fórum

Adventures rajongók

Jelenleg Online

Jelenleg Online

Partnereink...

Dobogókő - Visegrád az Országos kéken - Túraterv

2008.11.12. 18:33 Kirándulás

Találkozó: 2008. 11. 15-én reggel 7.00-kor a Batthyány-téren, a HÉV vágányok végénél.
Táv: 25 km ,  talán nem meglepő módon az országos kéktúra Dobogókő - Visegrád közötti szakaszát járjuk be.
Költségek: Teljes árú menetjeggyel számolva 1500Ft

   A Pilis egyik kedvelt kirándulóhelyéről, Dobogókőről indulunk az Országos Kék Túra jelzésén: Sikárosi eh., Pilisszentlászló, Papréti eh, Nagy-villám, Visegrád(komp). Útközben felkeressük a kéktúra pecsételő helyeit, így akinek már van kéktúra füzete, és ez a szakasz még hiányzik belőle, itt az alkalom a teljesítésre! (a régi füzetben 16.számú túra, 44. oldal).
  Igény esetén egy kis plusz kitérővel és szint leküzdésével megnézhetjük az Urak asztalánál található egykori atomrakéta-silókat. Szakadó esőben, hóban itt alkalom nyílhat fedett helyen egy kis szárítkozásra is. Várható hazaérkezés a késő délutáni órákban, vagy este.
  A kiránduláson mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet érez az késő őszi Pilis csodálatos színeinek felderítéséhez. Egyéb ellátásodról saját igényeid szerint magad gondoskodsz. Évszaknak megfelelő ruházatban gyere, a kirándulás ingyenes. A túrára nem kell jelentkezni.

Szólj hozzá!

Címkék: visegrád dobogókő országos kéktúra

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulas.blog.hu/api/trackback/id/tr76765734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása