Adventures Blog

A blog a www.adventures.hu kirándulás szervező oldal blogja. Ingyenes kirándulásokat szervezünk Neked!

És itt található a Fórum

Adventures rajongók

Jelenleg Online

Jelenleg Online

Partnereink...

Január - Jó hideg lett

2009.01.12. 10:47 Kirándulás

  A januári hidegben nem áll meg az élet - és ez a kirándulásokra éppúgy igaz, mint bármi másra. minden hétvégére jut valami, csak saját elhatározáson múlik, mit kezd az ember az idejével. Ami weboldalunkat illeti, a túravezetők lelkességének köszönhetően minden hétvégére jut valami.

Már túl vagyunk egy Spartacus ösvény és egy Wass Albert emléktúrán. A fotók tanúsága szerint aki elment, nem bánta meg. Megvan a téli erdő varázsa, a zúzmarás növények, a jéggé dermedt fák és bokrok máskor nem látható arcot kölcsönöznek a természetnek.

Hamarosan a Pilisbe teszünk kisebb kitérőt, és ahogy az időjárás most áll, várhatóan még akkor is fagyos lesz minden. Aztán január vége felé aki teheti, jön síelni. 16 fős csapattal megyünk busszal Les Orres-ba. Személy szerint nagyon várom, és azt gondolom, aki jön, az mind hasonlóan érez, hiszen a síelésből egy-egy évre nem sok jut.

Aki nem síel, az is talál magának valamit -  s igen, -itt a Bükk fensík buszos túrára gondolok. A Bánkút - Répáshuta tengelybe utazókat csodás program várja, aki akar, még a Miskolctapolcai fürdőbe is betérhet. Én azt mondom - tegye. Nincs is jobb, mint a zord januári időjárásban behúzódni egy termálfürdőbe, s pár órán át élvezni annak hatását.

Egy a lényeg: ha van időd, mozdulj ki. Mindegy hány éves vagy, mindegy, hogy korábban mennyire éltél aktív életet. Ha elindulsz meglátod, hogy nincs ebben semmi ödröngösség. (Az elinduláson túl... Mert az néha tényleg nehéz.) Válassz programot, gyere, a többi majd megy magától. Higgy magadban, és tegyél magadért. Ez a legkevesebb, amit elvárhatsz, nem?? Várunk...

 

Szólj hozzá!

Címkék: január élj mozdulj

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulas.blog.hu/api/trackback/id/tr3872425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása