Adventures Blog

A blog a www.adventures.hu kirándulás szervező oldal blogja. Ingyenes kirándulásokat szervezünk Neked!

És itt található a Fórum

Adventures rajongók

Jelenleg Online

Jelenleg Online

Partnereink...

Végre T.A.V.A.S.Z.

2010.03.08. 14:01 Kirándulás

Ha tavasz, akkor végre mehetünk ismét kirándulni, bringázni, aztán majd evezni, tábortüzet rakni, bográcsozni, meg ki tudja még, mi mindent...

Nincs szükség semmire ahhoz, hogy néha egy kis időt eltölts a természet lágy ölén. Fogj egy tarisznyát vagy hátizsákot, hagyd el a várost és sétálj a fák között. A hosszú tél után talán még kellemesebb lesz a friss levegőn gyalogolni egy kicsit. Ha van kedved, velünk is jöhetsz pl. március 13-án a Prédikálószékre, de ha nem szereted a sokadalmat, akkor ezt a túrát nem javaslom neked.

Bírod a gyaloglást? Április 18-án körülsétáljuk a Naszályt, a Cserhát hegység legmagasabb hegyét. Tudtad, hogy a Naszály oldalában található egy nagy barlang, melyet Násznép barlang néven ismerünk? Nem mindennapi látvány belülről a nedves, denevéra lakta üreg. Ez egy hosszabb - és ezért talán nehezebb túra lesz, de a csúcson lévő kilátóból eléd táruló panoráma mindenért kárpótol.

Lényeg a lényeg - ragadj meg minden lehetőséget, hogy friss levegőt szívhass és hidd el, csak egy kis elhatározás kérdése az egész: szombat vagy vasárnap reggel kelj fel időben, buszozz ki a Budai hegyekbe, akár csak a Norma-fához, indulj el valamerre és csodát fogsz látni. Eléd tárul az éledő erdő, s ha szerencséd van, felejthetetlen élményekkel térsz haza pár óra múlva.

Ne feljetsd, csak egy életed van, nem mindegy, mire használod!

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz túra kirándulás természet éledő

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulas.blog.hu/api/trackback/id/tr31818924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása