Adventures Blog

A blog a www.adventures.hu kirándulás szervező oldal blogja. Ingyenes kirándulásokat szervezünk Neked!

És itt található a Fórum

Adventures rajongók

Jelenleg Online

Jelenleg Online

Partnereink...

Már a második helyen vagyunk...

2008.10.28. 18:28 Kirándulás

Sok-sok fejlesztés és egyéb webes munka szükséges egy weboldal optimalizálásához. A releváns (azaz témába vágó) keresőkifejezésekre egy weboldal igyekszik a lehető legjobb helyet megszerezni a legnagyobb keresőkben, így pl. a google-ban is.

Az adventures.hu jobbára ingyenes kirándulások, túrák, természetjárás témakörével foglalkozik, azaz ingyenes kirándulásokat szervezünk. A legnagyobb keresőben, a google-ben eddig is az első oldalon szerepelt oldalunk, azonban mostanra az előkelő harmadik helyről sikerült a még impozánsabb második helyre kerülni.

Több hónapig is eltart, míg egy-egy helyet előrelép egy weboldal, ezért örülünk ennek a kis sikernek.
Köszönjük minden látogatónknak, hogy érdeklődést mutatnak munkák, weboldalunk, és főleg túráink, kirándulásaink iránt. Sikereinkről itt a blogon folyamatosan beszámolunk majd, hiszen a nagy konkurenciaharc közepette egy-egy ilyen kis siker mutatja csak meg, hogyan haladunk előre...

Szólj hozzá!

Címkék: google siker optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulas.blog.hu/api/trackback/id/tr16737044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása